Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жолобецький пообіцяв домагатися будівництва стаціонарного мостового переходу через річку Інгул в Пересадівці

18 вересня 2017 року народний депутат України Олександр Жолобецький пообіцяв домагатися будівництва стаціонарного мостового переходу через річку Інгул в Пересадівці Вітовського району.
Не виконано
Сказано 18 вересня 2017 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/aleksandr.zholobetskyy/posts/1423967754384369
  • https://www.obozrevatel.com/ukr/crime/na-mikolaivschini-pid-furoyu-provalivsya-mist.htm
  • https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-06-01-001460-a
  • 1
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=9&kod8011=18091
  • 1
  • https://svidok.info/ru/news/36513

Результат

Відомо, що 27 березня 2018 року Понтонний міст через річку Інгул в селі Пересадівка Вітовського району Миколаївської області обрушився під перевантаженою фурою.

Пізніше, 1 червня 2018 року Управління інфраструктури Миколаївської ОДА розпочали тендер про предмет закупівлі "Роботи з розробки проектно-вишукувальної документації з будівництва мостового переходу через р. Інгул на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення О151118 (Олександрівка-Миколаїв) – Пересадівка – (Дніпро-Миколаїв), км 9+500, Вітовський район, Миколаївська область".

Однак вже 19 липня 2018 року замовник - Управління інфраструктури Миколаївської облдержадміністрації скасувало процедуру відкритих торгів з наступної причини: Миколаївською обласною державною адміністрацією у 2018 році створюється державне підприємство, якому будуть передано всі повноваження управління інфраструктури облдержадміністрації щодо обслуговування, будівництва, утримання та інше автомобільних доріг загального користування місцевого значення Миколаївської області. На підставі вищезазначеного, з метою економії коштів місцевого дорожнього фонду, у управління інфраструктури Миколаївської облдержадміністрації відсутня подальша потреба у здійсненні вищезазначеної закупівлі з розробки проектно-вишукувальної документації з будівництва мостового переходу через р. Інгул на очікувану вартість два мільйони сто сорок п’ять тисяч п’ять грн.

Миколаївська обласна державна адміністрація згідно відповіді на інформаційний запит від 6 вересня 2018 року повідомляє, що звернення народного депутата України Олександра Жолобецького стосовно вирішення питання будівництва стаціонарного мостового переходу через річку Інгул в селі Пересадівка Вітовського району Миколаївської області в період з вересня 2017 року до серпня 2018 року до облдержадміністрації не надходило.

Також, станом на 6 вересня 2018 року нардеп Жолобецький не направляв депутатські запити щодо будівництва стаціонарного мостового переходу через річку Інгул в Пересадівці.

Згідно з відповіддю від народного депутата України Олександра Жолобецького від 23 жовтня 2018 року стало відомо щодо вирішення питання будівництва стаціонарного мостового переходу через річку Інгул в с.Пересадівка: сьогодні триває процес підготовки виготовлення детального плану території містобудівних умов без чого проектування будівництва відповідного об’єкту неможливе.

Станом на кінець 2019 року стаціонарний мостовий перехід через річку Інгул в Пересадівці так і не було побудовано. Продовжує функціонувати понтонний міст. Однак, це зовсім не те, що було обіцяно. Таким чином, обіцянка отримує статус "не виконано".