У Києві застрелився іноземний інструктор Нацгвардії

Читать на русском
Попередньо встановлено, що чоловік вистрілив з травматичного пістолета собі в скроню. Однак остаточна причина смерті буде встановлена ​​після судово-медичної експертизи.

У Києві в одній з квартир Голосіївського району знайшли мертвим іноземного інструктора Національної гвардії України. За попередніми даними, чоловік наклав на себе руки.

Як повідомили в поліції, про смерть громадянина іншої держави повідомила власниця будинку, у якої він знімав квартиру, пише «Слово і Діло».

Сумна статистика: бойові та небойові втрати в ЗСУ за час АТОЗа час проведення антитерористичної операції Збройні сили України втратили майже 4 тисячі чоловік, 1,6 тисячі з яких – не на полі бою.

Попередньо встановлено, що чоловік вистрілив із травматичного пістолету собі в скроню. Однак остаточна причина смерті буде встановлена ​​після судово-медичної експертизи.

«Правоохоронці провели огляд, провели допити господарки квартири, сусідів і встановили особу загиблого. Це громадянин іншої держави, 1982 року народження, боєць спецзагону іноземної держави, інструктор Національної гвардії України», - повідомив начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

За словами поліцейського, на місці події вилучили стартовий пістолет, перероблений в травматичний, і редакційне посвідчення одного з українських інтернет-ресурсів на ім'я загиблого.

Знайомі загиблого розповіли, що він останнім часом вів замкнутий спосіб життя, а на сторінці в соціальній мережі залишив песимістичне повідомлення. За фактом події відкрито кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з додатковою кваліфікацією - самогубство.

Нагадаємо також, в Миколаївській області підірвався на гранаті учасник АТО.

Відзначимо також, 31 серпня в центрі Дніпра відбулося подвійне самогубство.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: