У центрі Дніпра сталося подвійне самогубство

Читать на русском
Повідомлення про подію надійшло в поліцію близько 7 ранку. 16-річна дівчина та 18-річний хлопець вистрибнули з вікна 8-го поверху будинку на вулиці Глінки.

У центрі міста Дніпра на вулиці Глінки відбулося подвійне самогубство.

Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції в п'ятницю, 31 серпня, пише «Слово і Діло».

Повідомлення про подію надійшло в поліцію близько 7 ранку. 16-річна дівчина та 18-річний хлопець вистрибнули з вікна 8-го поверху будинку на вулиці Глінки.

Повідомлення про подію надійшло в поліцію близько 7:00 ранку. 16-річна дівчина та 18-річний хлопець вистрибнули з вікна 8-го поверху будинку на вулиці Глінки.

Встановлено, що пара знімала житло протягом декількох днів. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група.

Своєю чергою «Інформатор» уточнює, що за попередньою інформацією, пара вистрибнула з апартаментів «МОСТ-Сіті». Працівники швидкої медичної допомоги лише констатували смерть потерпілих.

«Біля тіл загиблих розкидані пелюстки троянд. Працівники торгового центру нічого не чули. Але вони впевнені, що це самогубство, й воно пов'язане з невдалими іграми в соціальних мережах», – пише видання.

Також нагадаємо, у військовому навчальному центрі «Десна», розташованому в Чернігівській області, застрелився військовослужбовець строкової служби.

Раніше стало відомо, що у Львівській області наклав на себе руки 38-річний військовослужбовець за контрактом Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: