Стало відомо, скільки учасників АТО наклали на себе руки

Читать на русском
Психологічні травми учасників АТО пов'язані із застосуванням артилерійської зброї, повідомив голова комітету Верховної Ради у справах ветеранів.

Понад тисяча учасників АТО наклали на себе руки.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомив голова комітету Верховної Ради у справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції і людей з інвалідністю Олександр Третьяков, пише УНІАН у вівторок, 24 квітня.

Міноброни бреше, в АТО по два суїциди на тиждень – МатіосГоловний військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що в 2018 році в лавах ЗСУ щотижня фіксуються по два самогубства, звинувативши Міноборони в брехні.

За його словами, ця війна докорінно відрізняється від війни, яка була в Афганістані. Якщо в Афганістані застосовувалася стрілецька зброя, то на Донбасі – артилерійська.

«І, природно, всі психологічні травми пов'язані більше з цим. А це ще важче для солдатів. У багатьох є контузії», – сказав він.

Третьяков додав, що станом на 2 квітня кількість учасників АТО становить 329 500 осіб, середній вік ветеранів – 35 років, і вони соціально дуже активні, в них загострене почуття справедливості.

Раніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що в 2018 році в Збройних силах України щотижня фіксується по два самогубства.

Нагадаємо, Матіос подав до суду на начальника Генерального штабу Віктора Муженка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: