Порошенко продовжив терміни осіннього призову-2018

Читать на русском
Указ набуває чинності з дня його опублікування, крім п. 2 ст. 1, який визначає строки звільнення в запас тих, хто відслужив установлені терміни, й набув чинності 1 вересня.

До указу президента України Петра Порошенка про терміни звільнення в запас військовослужбовців строкової служби та терміни проведення призовів у 2018 році були внесені зміни.

Призов в Україні: скільки чоловіків забрали в армію в 2014-2018 рокахУ квітні-травні 2018 року в армію заберуть більш ніж 15 тисяч чоловіків. Частина служитимуть у Збройних силах, частина – в Держприкордонслужбі та Нацгвардії.

Відповідний документ, підписаний президентом, був оприлюднений прес-службою АП в понеділок, 10 вересня, пише «Слово і Діло».

Зокрема, були внесені зміни до статті 2 указу від 15 лютого 2018 року. Згідно з новими термінами, осінній призов громадян України на строкову військову службу буде продовжений до грудня 2018 року замість листопада, зазначеного в початковій версії.

Указ набуває чинності з дня його опублікування, крім п. 2 ст. 1, який визначає терміни звільнення в запас тих, хто відслужив установлені терміни, й набув чинності 1 вересня.

Раніше Порошенко підписав указ про звільнення строковиків.

Також нагадаємо, Генштаб призначив нового командувача силами АТО.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: