Зведення ООС: 32 обстріли, один боєць загинув

Читать на русском
Упродовж доби бойовики 32 рази стріляли по позиціях віськових Об'єднаних сил, один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення.

Упродовж доби бойовики 32 рази стріляли по позиціях віськових Об'єднаних сил.

Унаслідок обстрілів один український військовослужбовець загинув, двоє отримали поранення, повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 вересняСитуація на сході країни станом на 7 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

З опівночі позиції Об'єднаних сил біля Кримського, Лебединського та Гнутового тричі обстрілювалися з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Вчора ввечері вели вогонь по опорному пункту в районі Світлодарської дуги з міномету калібру 120 мм, вночі на Луганському напрямку поблизу Кримського - з артилерії калібру 152 мм. В цілому бойовики двічі застосували озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Російські окупаційні війська також обстрілювали українські позиції біля Малинового, Щастя, Оріхового, Катеринівки, Луганського, Південного, Новгородського, Опитного, Авдіївки, Павлополя та Водяного.

За даними розвідки, за добу загинуло троє бойовиків.

Як повідомлялося, з початку дня п'ятниці, 7 вересня, з 7:00 до 18:00, бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого двоє українських військових отримали поранення.

Нагадаємо, бойовики розгортають безпрецедентну кількість важкої техніки і озброєнь на Донбасі, повідомляє українська сторона СЦКК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: