П'ятниця на Донбасі: 8 обстрілів бойовиків, двоє поранених

Читать на русском
З початку дня п'ятниці, 7 вересня, з 7:00 до 18:00, бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого двоє українських військових отримали поранення.

З початку дня п'ятниці, 7 вересня, з 7:00 до 18:00, бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого двоє українських військових отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 вересняСитуація на сході країни станом на 7 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Озброєння, заборонене мінських домовленостей, ворог не застосовував. Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення», - йдеться в звіті.

Так, протягом дня українські позиції були обстріляні в районах населених пунктів Щастя, Кримського, Катеринівки, Південного, Гнутово і Водяного. По позиціях у н.п. Щастя вів прицільний вогонь снайпер бойовиків.

«У разі загрози життю військовослужбовців командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на супротивника з метою змусити його припинити обстріл. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, Австрія допоможе відновити один з населених пунктів на Донбасі.

Також відзначимо, що Курц закликав Росію сісти за стіл переговорів з Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: