Qatar Airways почала великий розпродаж квитків із Києва

Читать на русском
Qatar Airways почала великий розпродаж квитків економ та бізнес-класу з Києва до міст Азії на честь річниці з моменту запуску польотів в Україну.

Авіакомпанія Qatar Airways почала великий розпродаж квитків економ і бізнес-класу з Києва до міст Азії на честь річниці з моменту запуску польотів в Україну.

Як пише «Слово і Діло», акція триватиме до 9 вересня 2018 року включно й дозволяє оформити перельоти зі знижкою до 35% від тарифу.

Омелян розповів, скільки українців подорожують літакамиПослугами авіакомпаній користується менше десятої частини населення. Сьогодні відбувся перший рейс Ryanair до Києва.

У списку акційних напрямків Делі, Коломбо, Крабі, Мальдіви, Токіо, Сінгапур та інші міста.

Знижка діє на рейси, які будуть виконуватися в період з 4 вересня 2018 року по 28 лютого 2019 року. Період винятків: знижка не діє на всі напрямки в період із 15 грудня 2018 року до 10 січня 2019 року.

Особливі умови: спеціальні тарифи на квитки економ-класу Київ-Гонконг і Київ-Пхукет діють на рейси, що виконуються в період із 1 жовтня 2018 року до 31 березня 2019 року. До ціни перельоту економ-класом включене харчування, перевезення 7 кг ручної поклажі та 30 кг багажу. Польоти виконуються з пересадкою в Досі.

Детальніше ознайомитися з умовами розпродажу можна на сторінці акції на сайті Qatar Airways.

Нагадаємо, Ryanair запустить нові рейси між Україною та Польщею.

Як писало «Слово і Діло», міністр Володимир Омелян виконав обіцянку й Ryanair розпочав польоти Київ-Берлін.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: