Зведення штабу ООС 7 вересня: 28 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

З початку доби 6 вересня терористи п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил поблизу Кримського, Гнутового і Водяного.

Як повідомляє прес-центр ООС, поблизу Кримського вогонь вівся із застосуванням артилерії, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 6 вересняСитуація на сході країни станом на 6 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Бойовики вели прицільний вогонь із озброєння БМП, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Під обстріл потрапили українські позиції в районах населених пунктів Кримське, Золоте-4, Майорськ, Південне, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино.

У штабі також додали, що втрат серед українських військових немає. За даними розвідки, протягом доби двоє бойовиків були знищені і ще троє поранені.

Раніше стало відомо, що Австрія допоможе відновити один із населених пунктів на Донбасі.

Також нагадаємо, ООН направила в черговий раз гумдопомогу в зону ООС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: