ООН відправила на Донбас понад 100 тонн гуманітарної допомоги

Читать на русском
Через «Новотроїцьке» в напрямку тимчасово окупованих територій прослідувало 9 вантажних автомобілів із гуманітарним вантажем від Організації Об'єднаних Націй.

В окуповані райони Донецької області був доставлений гуманітарний вантаж від ООН загальною вагою понад 100 тонн.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ, передає «Слово і Діло».

Згідно з інформацією відомства, вантаж попрямував на окуповані території через КПВВ «Новотроїцьке», що в Волноваському районі.

«Через «Новотроїцьке» в напрямку тимчасово окупованих територій прослідувало 9 вантажних автомобілів із гуманітарним вантажем від Організації Об'єднаних Націй. Машини перевозили понад 100 тонн вантажу, серед якого зимові та сімейні гігієнічні набори», - повідомляють прикордонники.

Раніше повідомлялося, що місія Міжнародного комітету Червоного Хреста (МКЧХ) відправила 11 вантажівок із гуманітарною допомогою для жителів непідконтрольної території Донецької області.

Тижнем раніше дві благодійні організації відправили 15 вантажівок із гумдопомогою для жителів Донбасу загальною вагою понад 220 тонн.

Також Хорватія виділила $ 33 тисячі на реабілітацію дітей-переселенців з Донбасу.

Відзначимо, Асоціація Медична і благодійна допомога Франція-Україна передала українській лікарні обладнання на 150 тисяч гривень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: