Бойовики обстріляли Кримське

Читать на русском
Бойовики обстріляли Кримське із забороненої мінськими угодами зброї. Руйнувань та постраждалих серед мирного населення не зареєстровано.

Бойовики обстріляли Кримське (Луганська область) із забороненої Мінськими угодами зброї.

Про це з посиланням на українську сторону СЦКК повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у Facebook.

Карта ООС: ситуація на сході України на 7 вересняСитуація на сході країни станом на 7 вересня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як зазначається, бойовики продовжують ігнорувати встановлене «шкільне перемир'я» та нарощують кількість обстрілів.

«7 вересня 2018 року в напрямку селища Кримське російські окупаційні війська застосували важку артилерію, заборонену Мінськими угодами. Руйнувань і постраждалих серед мирного населення не зареєстровано», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики вели обстріл після третьої години ночі з боку окупованого Голубівського. Загалом зафіксовано десять розривів снарядів калібру 152 мм, два з яких потрапили в річку Сіверський Донець, решта – на околиці Кримського.

Нагадаємо, в «ДНР» призначили нового ватажка.

Також стало відомо, що українська сторона СЦКК заявляє про безпрецедентну кількість важкої техніки та озброєнь незаконних збройних формувань, які розташовані поза місцями постійного зберігання.

На тимчасово окупованій території патрулі та БПЛА Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ зафіксували 472 одиниці озброєння та військової техніки збройних формувань Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: