Авдіївка залишиться без газу – Донецькоблгаз

Читать на русском
Поставка газу користувачам Авдіївки і семи сіл Ясинуватського району не буде проводитися через несправність газопроводу.

Поставка газу користувачам Авдіївки і семи сіл Ясинуватського району не буде проводитися через несправність газопроводу.

Про це повідомила прес-служба ПАТ Донецькоблгаз, пише «Слово і Діло».

Відзначається, що новозбудований газопровід, який повинен забезпечувати газом місто Авдіївку і сім сіл Ясинуватського району, не пройшов необхідне випробування через падіння тиску.

«Щодо поновлення газопостачання Авдіївки і семи сіл Ясинуватського району. Станом на 23.02.2018 року департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації і генпідрядник будівництва - ТОВ Теплоенерго-комплект - провели продування, заповнення та випробування нового газопроводу від ГРС смт Очеретине до Авдіївки. Газопровід необхідного випробування не пройшов через падіння тиску», - йдеться в повідомленні на сайті Донецькоблгазу.

Таким чином, вказали в ПАТ, газопостачання споживачів Авдіївки і семи сіл Ясинуватського району виключається через загрозу життю та здоров'ю населення.

Жебрівський поскаржився на «Донецькоблгаз» до ГПУГолова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський просить генпрокурора і главу СБУ дати правову оцінку діям керівництва «Донецькоблгаза».

Як повідомлялося, у червні 2017 року поблизу Авдіївки Донецької області в результаті ворожих обстрілів був пошкоджений газопровід, внаслідок чого близько 22 тис. місцевих жителів залишилися без газопостачання.

Пізніше Донецькоблгаз звинувачували в саботажі подачі газу Авдіївці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: