Синоптики розповіли, якою буде погода в останній тиждень літа

Читать на русском
Із середи в Україні очікується невелике похолодання, в деяких регіонах пройдуть дощі. Температура знизиться з 33 градусів до 21-27.

Із середи в Україні очікується невелике похолодання, в деяких регіонах пройдуть дощі.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в прогнозі Укргідрометцентру.

У понеділок на заході України мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі +10... +18 градусів, удень +17... +25 градусів.

В інших регіонах невелика хмарність, без опадів, +25... +34 градуси.

У вівторок на заході країни, а також у Київській області пройдуть дощі з грозами. У західних областях температура триматиметься на рівні від +21 до +27 градусів вдень. У центрі країни буде від +29 до +31 градуса, в північних областях прогнозується температура від +27 до +31 градуса.

У Києві очікуються дощі з грозами, температура вдень від +27 до +31 градуса.

У середу дощі з грозами очікуються в деяких західних і північних областях, на півдні температура підніметься до +34 градусів. У більшості областей очікується незначне похолодання.

У Києві пройдуть дощі з грозами, температура вдень від +22 до +24 градусів.

У четвер, у Чернігівській і Сумській областях пройдуть дощі, на решті території – без опадів, температура повітря підніметься до +31 градуса.

На заході України очікується температура вдень від +22 до +25 градусів. У центральних областях – від +26 до +28 градусів. На півночі – від +23 до +26 градусів. На сході країни буде від +26 до +30 градусів.

У Києві буде без опадів, температура вдень від +24 до +26 градусів.

В останній день літа, у п'ятницю, 31 серпня, на заході країни пройдуть дощі. В інших регіонах України очікується сонячна погода, температура вдень від +23 до +31 градуса, вночі від +12 до +20 градусів.

У Києві буде без опадів, температура вдень від +24 до +26 градусів, вночі від +13 до +15 градусів.

Як повідомлялося, напередодні негода підтопила розкопки на Поштовій площі.

У понеділок, 27 серпня, синоптики прогнозують зниження температури та короткочасні дощі в західних та Житомирській областях, на решті території тепло, малохмарно й сухо.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: