Суд у Франції відмовився закрити «представництво ДНР» – посол

Читать на русском
Французький суд дозволив діяльність на території країни так званого представницького центру терористичної Донецької народної республіки.

Французький суд дозволив діяльність на території країни так званого «представницького центру» терористичної «Донецької народної республіки».

У «ДНР» визнали рубль єдиною валютою для розрахунків. Що буде далі, якщо Україна змовчить?Ватажок бойовиків видав так званий указ про запровадження Єдиного дохідного рахунку, згідно з яким рубль визнається єдиною валютою. Оцінили ситуацію експерти.

Про це повідомив у Twitter посол України у Франції Олег Шамшур, пише «Слово і Діло».

«Глибоко розчарований рішенням суду щодо так званого «Репрезентативного центру «ДНР» у Франції. Розраховуємо на його оскарження прокуратурою: діяльності «представництва» терористичної «ДНР» у Франції має бути покладений край», – написав дипломат.

Саме «представництво» відкрили влітку минулого року й зареєстрували в Марселі як громадську організацію. Тоді ж французькі дипломати запевнили, що жодних контактів із «центром» бойовиків не мають і підтримують територіальну цілісність України.

Нагадаємо, суд чеського міста Острави остаточно ліквідував так зване «представництво ДНР» як незаконне.

Раніше посольство Бразилії відмовилося допомагати бойовику Лусваргі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: