У московському метро застрелили поліцейського

Читать на русском
На станції метро Курська в Москві невідомий чоловік убив поліцейського. Озброєний нападник зник. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи.

На станції метро Курська в Москві невідомий чоловік убив поліцейського. Озброєний нападник зник. Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи.

Про це повідомила прес-служба московської поліції, передає «Слово і Діло».

Зазначається, що близько опівночі, на станції метро Курська невідомий чоловік з вогнепальної зброї заподіяв поранення співробітникові поліції, який від отриманих травм помер.

«Прикмети підозрюваного: чоловік кавказької, або азіатської зовнішності, на вигляд 40-45 років, міцної статури, зріст 160-165 см. Був одягнений у сіру куртку, сині джинси, на голові сіра кепка», - додали в поліції.

У Москві оголошено план Сирена, злочинець оголошений в розшук, імовірно він озброєний.

Раніше повідомлялося, що 5 липня в Шевченківському районі Києва був убитий співробітник поліції Дмитро Глушак. Його застрелили в автомобілі. Підозрюваний у скоєнні злочину затриманий. Ним виявився раніше неодноразово судимий громадянин України.

Нагадаємо, в ніч на 20 серпня в Харкові невідомий поранив охоронця міськради Харкова й зайшов до приміщення. Потім він відкрив вогонь по поліцейських, які прибули на місце події, поранивши одного із них, який згодом загинув від отриманих поранень. Згодом поліцейські ліквідували стрілка.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: