Омелян розповів, коли лоукостери зайдуть до Херсона

Читать на русском
Іноземна авіакомпанія планує відкрити представництво в Херсоні, запевнив міністр Володимир Омелян.

З Херсона в 2019 році почнуть літати лоукостери, а іноземна авіакомпанія може створити свою дочірню компанію в Україні з місцем базування в Херсоні.

Про це заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, пише «Слово і Діло».

«Ми сподіваємося, що з наступного року з Херсона полетять лоукостери. Ми працюємо з великим європейським перевізником з цього питання, сподіваємося на підтримку української авіакомпанії МАУ, а також цікаві переговори з авіакомпанією, яка хоче створити свою дочірню компанію в Україні і хоче вибрати свою базу в Херсоні. Щось з цих варіантів неодмінно спрацює і в наступному році Херсон матиме великі перспективи», - заявив Омелян в ефірі одного з українських телеканалів

Також Омелян зазначив, що розвиток авіаперельотів з Херсона дозволить українцям з окупованого Криму дешево літати по всій Європі.

Нагадаємо, раніше Омелян анонсував два нових лоукостера.

«У цьому році повинні бути ще мінімум дві авіакомпанії в Україні. Я сподіваюся, що вони в цьому році почнуть польоти. Якщо немає, то в наступному році - точно», - зазначив Омелян.

Нагадаємо, Володимир Омелян обіцяв, що український лоукост SkyUp почне регулярні польоти в липні. Однак потім сам же переніс термін на серпень.

Як повідомлялося, молдавська авіакомпанія Air Moldova починає рейси за маршрутом Кишинів-Київ із 1 серпня поточного року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: