Україна засекретила плани закриття залізничного сполучення з Росією

Читать на русском
Документ містить інформацію з обмеженим доступом і не підлягає розголошенню, заявили у відомстві.

Міністерство інфраструктури засекретило свої пропозиції щодо закриття залізничного сполучення з Росією.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це йдеться у відповіді міністерства на запит «Українських новин», повідомляє видання в понеділок, 3 вересня.

Омелян планує створити Центр транспортних інноваційСказано 8 серпня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

У відповіді відомства йдеться, що зазначений документ містить інформацію з обмеженим доступом, йому надали гриф «Для службового користування».

Нагадаємо, в середині серпня міністр інфраструктури України Володимир Омелян повідомив, що Міністерство інфраструктури має намір припинити пасажирські залізничні перевезення в/з Росії.

Пізніше в Києві заявили, що не планують блокувати транзит російських товарів.

Нагадаємо, Міністерство інфраструктури України підготувало низку пропозицій щодо протидії Росії в межах її діяльності в Азовському басейні та на окупованих територіях, включаючи припинення пасажирського сполучення з РФ.

При цьому міністр транспорту Росії Євген Дитрих заявив, що відомство розробило заходи у відповідь на можливе припинення Україною залізничного та автобусного сполучення з РФ.

Зазначимо, що компанія «Укрзалізниця» отримала 177,5 млн грн прибутку від пасажирських перевезень Україна-Росія за січень-червень 2018 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: