Скільки автобусних перевезень здійснюється незаконно

Читать на русском
В Україні фіксуються випадки, коли перевезеннями в Росію займаються кримінальні угруповання.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що в Україні близько 50% автобусних перевезень здійснюється без відповідних документів.

Про це повідомляє Укрінформ, передає Слово і Діло   Міністр підкреслив, що відомство зараз концентрує свою увагу на ліквідації «чорних перевізників».

Він уточнив, що це стосується не тільки російського напрямку, але і всієї України.

«За нашими оцінками, мінімум 50% всіх автобусних перевезень - в сірій або чорній зоні, тобто компанії або перевізники взагалі не мають ніяких документів або прав возити людей, автобуси переобладнані з грубими порушеннями безпеки», - розповів Омелян.

Міністр додав, що сподівається на збільшення прозорості в цій сфері завдяки впровадженню електронного кабінету перевізника

Міністр інфраструктури Володимир Омелян: «Якби гроші не крали, ми б уже мали євроколію Одеса-Київ»Міністр інфраструктури Володимир Омелян дав Слову і Ділу інтерв'ю, в якому розповів про безпеку на дорогах, ситуацію з УЗ і своє майбутнє після каденції міністра.

Як відомо, 30 серпня в Україні запустили в роботу онлайн-сервіс - електронний кабінет перевізника.

Так, за допомогою сервісу вантажні і пасажирські автоперевізники зможуть отримувати, розширювати, звужувати або анульовувати ліцензії онлайн. Крім цього, за допомогою е-кабінету перевізники зможуть оперативно повідомляти про зміну своїх даних.

Раніше міністр інфрастркутури Володимир Омелян пообіцяв у 2018 році запустити швидкісний потяг Київ-Мукачево.

Також аналітики порталу з'ясували, які теми хвилюють Омеляна.

Ексклюзивне інтерв'ю Володимира Омеляна – на нашому порталі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: