На адмінкордоні з Кримом влаштовують штучні черги

Читать на русском
При цьому наголошується, що ніяких причин для затримок не було, оскільки в середньому за добу через КПВВ Чонгар в сторону Криму адмінкордон перетинає близько 400-500 автомобілів.

На адміністративному кордоні з анексованим Кримом представники так званої «влади» півострова створюють штучні черги і додатково підсилюють пости військовими.

Про це в неділю, 2 вересня, повідомляє Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України в Facebook, пише «Слово і Діло».

На 70% території Криму посуха. Як діяти Україні та в чому наша помилка?70 відсотків території Криму потерпає від засухи, а дощі не рятують ситуацію, говорить Юрій Гримчак. Про ситуацію говорили з експертами.

Зокрема, зазначено, що українські прикордонники зафіксували штучні черги на адмінкордоні.

«Співробітники Держприкордонслужби не фіксували ніяких скупчень перед українським КПВВ, але в той же час сьогодні близько 200 автомобілів чекали своєї черги перед так званим «пунктом пропуску» (в Криму - ред.)», - йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується, що ніяких причин для затримок не було, оскільки в середньому за добу через КПВВ Чонгар в сторону Криму адмінкордон перетинає близько 400-500 автомобілів.

«Тобто майже половина транспортних засобів, які перетинають адмінкордон за добу, відразу стояли в черзі, створеній, ймовірно, для «картинки туристичного потоку» або небажання якісно працювати», - додали у відомстві.

Раніше повідомлялося, що були названі контрольні пункти пропуску на Донбасі, де зафіксовані найбільші черги.

У середині серпня на адміністративному кордоні з Кримом була тимчасово зупинена робота контрольно-пропускних пунктів (КПП) Каланчак з української сторони і Чаплинка з боку окупантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: