Четвер у зоні ООС: чотири обстріли, втрат немає

Читать на русском
Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на супротивника з метою змусити його припинити обстріл.

У четвер, 30 серпня, бойовики російсько-окупаційних військ чотири рази порушили режим «шкільного перемир'я», в результаті обстрілу ніхто із українських військових не постраждав.

Карта ООС: ситуація на сході України на 30 серпняСитуація на сході країни станом на 30 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Як повідомили в прес-центрі операції Об'єднаних сил, окупанти вели прицільний вогонь із станкового протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Павлопіль та Водяне, передає «Слово і Діло».

«Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою. Командири приймали рішення на здійснення вогневого впливу на супротивника з метою змусити його припинити обстріл», - відзначили в штабі ООС.

Раніше стало відомо, що в зоні проведення операції Об'єднаних сил від мін станом на 1 серпня 2018 року постраждали 1858 осіб, із них загинули близько 400.

«Станом на перше серпня від мін постраждали 1858 осіб, із них загиблих близько 400. Постраждали 102 дитини, із них 21 дитина загинула. У 2014 році подібна статистика зовсім не велася», - розповів начальник управління екологічної безпеки і протимінної діяльності Міністерства оборони України полковник Максим Комісаров.

Нагадаємо, що 29 серпня в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 18 разів відкривали вогонь по українських позиціях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: