У ЗСУ створили новий десантний підрозділ

Читать на русском
В одній з частин десантно-штурмових військ Збройних сил України створили новий підрозділ - комендатуру десантного забезпечення.

В одній з частин десантно-штурмових військ Збройних сил України створили новий підрозділ - комендатуру десантного забезпечення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони в суботу, 25 серпня, пише «Слово і Діло».

Старе й нове: як військові паради допомагають стежити за розвитком ЗСУУ 2018 році анонсована поява найбільшої кількості нових зразків військової техніки за останні чотири роки.

«Для виконання певних завдань, в одній із окремих військових частин десантно-штурмових військ Збройних Сил України сформована комендатура десантного забезпечення. До її складу входить відділення десантного забезпечення. Завдання цього колективу полягають у «інфільтрації» передових груп повітряним шляхом в конкретний район місцевості, проведенні метеорозвідки, розвідки майданчику приземлення, прийому основних сил десанту тощо», - йдеться в повідомленні.

Як пояснили в ДШВ, особовий склад із відповідним спорядженням буде виконувати стрибки з парашутом типу Крило зі значних висот, у різних метеоумовах, в нічний або денний час, із літаків або вертольотів.

Також на базі цього підрозділу в перспективі буде сформована парашутна команда десантно-штурмових військ. І ці спортсмени-парашутисти будуть брати участь в престижних змаганнях, різних заходах, показових виступах тощо.

Також нагадаємо, що на параді вперше використовували нове вітання ЗСУ.

Раніше піхотинці ЗСУ провели навчальні стрільби з «Урагану».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: