Вбивство в Бердянську: затриманим оголосили підозри

Читать на русском
Чотирьом особам повідомлено про підозру в здійсненні за попередньою змовою групою осіб умисного вбивства екс-бійця АТО в Бердянську.

У Бердянську чотирьом підозрюваним у вбивстві 43-річного колишнього добровольця батальйону «Донбас» Віталія Олешка повідомили про підозру.

Як передає «Слово і Діло», про це в четвер, 2 серпня, повідомив прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко в Facebook.

Які можливі версії вбивства бійця АТО в Бердянську?31 липня в Бердянську застрелили 43-річного колишнього добровольця батальйону Донбас Віталія Олешка. Можливі версії назвали експерти.

«Чотирьом особам повідомлено про підозру у вчиненні за попередньою змовою групою осіб умисного вбивства активіста в Бердянську Запорізької області», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Віталій Олешко був поранений у спину в Бердянську 31 липня близько 12:30. Він помер від отриманого поранення того ж дня.

Як повідомлялося, на території Запорізької та Донецької областей запровадили план «Сирена». Місцеві ЗМІ повідомляють, що Олешка застрелили з рушниці на території готелю «Атмосфера». Ветеран АТО займався громадською діяльністю й боротьбою з корупцією.

Незабаром поліцейські затримали п'ятьох підозрюваних у вбивстві Віталія Олешка. Повідомлялося, що один із підозрюваних у вбивстві є колишнім бійцем батальйону «Торнадо».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: