СБУ прийшла з обшуком в офіси великої мережі автозаправок – ЗМІ

Читать на русском
У прес-службі компанії не спростували і не підтвердили інформацію, пообіцявши до кінця дня виступити з офіційною заявою.

Співробітники Служби безпеки України (СБУ) і Генеральної прокуратури (ГПУ) провели обшуки в офісах ОККО у Львові та Києві у вівторок, 21 серпня.

Чому на АЗС знову дорожчає паливо та чи можна контролювати зростання цін?За один день, у період із 14 до 15 травня, в деяких мережах автозаправних станцій України зросли роздрібні ціни на бензини та дизельне паливо. Оцінили тенденції на ринку експерти.

Про це повідомляє профільне видання еnkorr з посиланням на відразу декілька джерел на ринку, пише «Слово і Діло».

За даними видання Нафторинок, обшук проводився в приміщеннях львівського та київського офісів Концерну «Галнафтогаз» за адресами вул. Героїв УПА, 72 та П.Орлика, 24/1. Силовики проводили обшуки з виїмкою документів і техніки.

У прес-службі компанії не спростували і не підтвердили інформацію, пообіцявши до кінця дня виступити з офіційною заявою.

У листопаді 2016 року СБУ і Генпрокурата вже проводили обшуки в офісі Державного агентства резерву України і в офісах компанії ОККО в зв'язку з не відбувся в лютому 2016 р тендером на закупівлю дизпалива.

Раніше апеляційний суд Києва заарештував земельну ділянку і заборонив будівництво на території автозаправної станції ОККО на вулиці Ревуцького, 8, в Києві.

Також нагадаємо, РНБО ввела санкції проти російських заправок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: