США знову розширили санкційні списки для РФ

Читать на русском
Двоє росіян, а також одна російська і одна словацька фірми опинилися під санкціями США в межах американської програми, спрямованої проти зловмисної кібердіяльності.

Двоє росіян, а також одна російська та одна словацька фірми опинилися під санкціями США в межах американської програми, спрямованої проти зловмисної кібердіяльності. Крім того, санкції запровадили проти судноплавних компаній РФ.

Як пише «Слово і Діло», про це у вівторок, 21 серпня, повідомляє Reuters.

Трамп отримає право запроваджувати санкції за втручання у вибори СШАБілий дім готує документ, який надасть президенту США Дональда Трампа право запроваджувати санкції проти іноземних громадян, викритих у втручанні в американські вибори.

Мінфін США заявив, що накладає санкції на заквартировану в Санкт-Петербурзі фірму «Вела-Марин» і розміщену в Словаччині Lacno SRO, а також на двох осіб, пов'язаних із компанією Divetechnoservices, проти якої обмеження були запроваджені раніше. Їх внесли до переліку, передбаченого наказом №13694, «Блокування власності окремих осіб, причетних до істотної зловмисної кіберактивності».

Як зазначається, особи і компанії, проти яких запроваджуються санкції, надавали підтримку ФСБ.

Нагадаємо, в червні влада США розширила санкційні списки, додавши в них ще трьох громадян Росії і п'ять компаній, що стосуються РФ. Такі заходи були вжиті в межах американського закону Про протидію противникам Америки шляхом санкцій (CAATSA).

Також Британія закликає ЄС посилити санкції проти Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: