Стрілянина в Києві: в поліції розкрили нові деталі

Читать на русском
Правоохоронці зазначають, що зустріч була заздалегідь спланована, а активні учасники конфлікту знайомі між собою.

Стрілянина на столичному ринку була заздалегідь спланованою, а стріляли з травматичної зброї.

Про це повідомили в прес-службі поліції Києва, пише «Слово і Діло».

Правоохоронці зазначають, що зустріч була заздалегідь спланована, а активні учасники конфлікту знайомі між собою.

«З місця події вилучили гільзи, їх відправлять на експертизу. За попереднім висновком експерта, стріляли з травматичної зброї. У мікроавтобусі «Мерседес», який затримали біля Гідропарку, вилучили димову шашку та бронежилет. Крім того, на місці конфлікту виявили автомобіль БМВ, який перебуває в розшуку як викрадений в Обухові», – йдеться в повідомленні.

Правоохоронці зазначають, що зустріч була заздалегідь спланована, а активні учасники конфлікту знайомі між собою. За фактом бійки зі стріляниною слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, двоє людей отримали вогнепальні поранення в результаті стрілянини на одному зі столичних ринків, поліція оголсила в місті план «Перехоплення».

Стрілянина в Києві сталася вранці 15 серпня. За попередньою інформацією, біля одного зі столичних ринків сталася бійка, яка згодом переросла в стрілянину.

Правоохоронці прибули на місце події, де виявили трьох чоловіків зі слідами побоїв. За словами очевидців, зловмисники зникли з місця події на білому мікроавтобусі Mercedes і на двох сріблястих автомобілях BMW та Toyota на іноземній реєстрації.

Пізніше стало відомо, що поліція оперативно затримала підозрюваних.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: