До Дня незалежності Україна посилить контроль на держкордоні

Читать на русском
Контроль на кордоні України буде посилений у період святкування Дня держпрапора (23 серпня) та Дня незалежності (24 серпня).

Державна прикордонна служба України у період святкування Дня незалежності посилить контроль на держкордоні.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні на сайті ДПСУ.

На параді в Києві покажуть новий літак Ан-178У Києві з нагоди Дня Незалежності України на військовому параді представлять новий транспортний літак Ан-178.

Як зазначається, контроль на кордоні буде посилений у період святкування Дня держпрапора (23 серпня) та Дня незалежності (24 серпня). Прикордонники в посиленому режимі працюватимуть у пунктах пропуску на кордоні, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на Донбасі та на адмінкордоні з тимчасово окупованим півостровом Крим. Зокрема, проводитиметься моніторинг оперативної ситуації й враховуватимуть усі можливі терористичні загрози.

Так, на всі напрямки вийдуть додаткові наряди, транспорт на кордоні детально оглядатимуть із залученням кінологів зі службовими собаками, ретельно перевірятимуться документи.

Нагадаємо, на честь Дня незалежності України в параді візьмуть участь 18 підрозділів інших країн.

На параді з нагоди Дня незалежності України буде присутній повноважний представник президента США Дональда Трампа.

Також у Києві 20 та 22 серпня буде обмежений рух транспорту низкою вулиць у зв'язку з підготовкою до святкування Дня незалежності та 100-річчя відродження української державності.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: