На параді в Києві покажуть новий літак Ан-178

Читать на русском
У Києві з нагоди Дня Незалежності України на військовому параді представлять новий транспортний літак Ан-178.

Літак вантажопідйомністю 18 тонн розробки ДП Антонов представлять як новинку українського оборонно-промислового комплексу.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на джерело в оборонному секторі.

Прем'єра року: яку нову зброю українці побачать на військовому параді 24 серпняНа військовому параді в Києві, присвяченому Дню незалежності, 24 серпня, українці побачать нові зразки зброї.

«Як планується, на параді військової техніки на Хрещатику з нагоди Дня Незалежності України буде представлений також і новий транспортний Ан-178», - повідомило джерело.

Це буде прем'єрний публічний показ Ан-178 в Україні на заході такого рівня.

«В Україні Ан-178 демонструвався тільки фахівцям. Широка аудиторія українців побачить новий транспортник на військовому параді вперше», - зазначило джерело.

Раніше Ан-178 демонструвався з успіхом на провідних світових професійних майданчиках: міжнародних авіакосмічних виставках Le Bourget-2015 (Франція) і Farnborough-2018 (Великобританія), де став одною з головних подій.

Нагадаємо, у зв'язку з підготовкою до святкування 27-ї річниці Дня Незалежності в Києві обмежать рух транспорту 18, 20 і 22 серпня.

Також на параді з нагоди Дня незалежності України буде присутній повноважний представник президента США Дональда Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: