Зведення ООС: бойовики 20 разів відкривали вогонь

Читать на русском
Підконтрольні РФ окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП.

Минулої доби, 19 серпня, бойовики окупованих районів Донецької та Луганської областей 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

Карта ООС: ситуація на сході України на 19 серпняСитуація на сході країни станом на 06:00 19 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зазначається, що підконтрольні Росії окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП.

За даними ООС, обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Катеринівки, Луганського, Південного, Залізного, Зайцевого, Новоселівки Другої, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного, Широкиного.

Упродовж поточної доби бойовики з гранатометів та стрілецької зброї три рази обстріляли позиції українських захисників в районах населених пунктів Широкине та Лебединське. Втрат серед особового складу Об’єднаних сил протягом минулої та цієї доби немає.

За даними української розвідки, двоє окупантів отримали поранення.

Як відомо, в зоні ООС, зафіксовано 2 польоти безпілотників бойовиків.

Нагадаємо, протягом 18 серпня в результаті бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і один отримав поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: