На Закарпатті паводкова хвиля зруйнувала міст – фото

Читать на русском

Паводкова хвиля, сформована потужною зливою, яка накрила Рахів в п'ятницю ввечері, підмила опори моста через потік Буркут на дорозі Рахів - Косівська Поляна - Кобилецька Поляна.

У результаті бетонне покриття мосту обрушилося, проїзд транспорту став неможливим. Про це в суботу, 18 серпня, повідомив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, пише «Слово і Діло».

«Аварійну ділянку можна об'їхати іншими вулицями, тому будівель, заблокованих у результаті обвалу моста, немає», - зазначив він.

За словами Москаля, протягом ночі вода з центральної частини Рахова пішла на спад, однак на вулицях залишилося чимало бруду, знесеного з гір, поламаних гілок і т.д. Всього було підтоплено близько 50 приватних будинків, в десяти із них вода зайшла в житлові кімнати. Ніхто з людей не постраждав, руйнувань житла немає.

Зараз на місці працює керівництво Рахівської райдержадміністрації, рятувальники, комунальні служби.

Облдержадміністрація доручила керівництву обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій в разі необхідності задіяти для ліквідації наслідків стихії в Рахові рятувальні підрозділи з інших районів області.

Раніше стало відомо, що в Івано-Франківську обстріляли тролейбус.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: