Москаль заборонив на Закарпатті балаклави

Читать на русском
Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль підписав розпорядження про заборону носіння балаклав під час масових заходів.

На території Закарпатської області запровадили заборону на носіння балаклав під час проведення масових заходів.

Як інформує «Слово і Діло», відповідне розпорядження підписав голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, повідомляється на його офіційному сайті.

«Поліції рекомендується вжити додаткових заходів із захисту громадян під час проведення масових заходів і забезпечити недопущення участі в них осіб у балаклавах, шоломах або з використанням інших засобів маскування обличчя. Крім того, з профілактичною метою поліції доручено ідентифікувати таких людей із подальшою перевіркою на причетність до скоєння злочинів», – ідеться в повідомленні.

За словами Москаля, це «ненормальна ситуація, коли одні українці збираються на масові заходи і ховають свої обличчя від інших українців, прикриваючись при цьому патріотичними гаслами».

Наскільки критичною є міжетнічна проблема на Закарпатті?Голова МЗС Угорщини закликав ввести на Закарпаття 12 спостерігачів ОБСЄ. Оцінили ситуацію експерти.

Нагадаємо, на Закарпатті зупинили авто зі зброєю, наркотиками та балаклавами.

Як повідомлялося, в Береговому на Закарпатті в ніч на п'ятницю, 16 березня, невідомі пошкодили дев'ять автомобілів з угорськими номерами, вибивши заднє або лобове скло.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: