Москаль не встиг відремонтувати міст у Сваляві до кінця весни 2018 року

Читать на русском

Голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль провалив обіцянку реконструювати зруйнований паводком міст у Сваляві та запустити ним автомобільний рух навесні 2018 року.

Таку обіцянку він дав 1 листопада 2017 року, нагадує «Слово і Діло».

«На початок реконструкції довелося чекати цілий рік, оскільки виготовлення проектно-кошторисної документації й тендерні процедури зайняли дуже багато часу. За цей час аварійний міст став предметом для спекуляцій різного роду активістів. Однак жоден із них пальцем об палець не вдарив для відновлення мосту, вся робота лягла на місцеву та обласну владу. На сьогодні підрядник уже визначений, перший транш коштів отриманий, будівельні матеріали закуплені. Джерело фінансування – обласний бюджет. Плануємо реконструкцію так, щоб навесні наступного року перерізати стрічку й знову запустити автомобільний рух через оновлений міст», – запевнив Москаль.

У Закарпатській облдержадміністрації нам повідомили, що на будівництво нового мосту через річку Свалявка в Сваляві в 2018 році виділено 6,4 млн грн із Державного фонду регіонального розвитку та 4,3 млн грн з обласного бюджету. Проведені тендерні процедури, визначений переможець, з яким уклали договір. Зараз будівництво мосту триває, а завершити роботи планується в 2018 році.

Те, що міст будується, вселяє оптимізм, проте навесні 2018 року машини так і не поїдуть його оновленою частиною. Тому обіцянку голови Закарпатської обласної державної адміністрації вважаємо невиконаною.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Москаль дав 69 обіцянок, з яких 44 виконав, а 12 – провалив.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Москаль розповів про провокацію, яка готується ФСБ на Закарпатті.

Як голови ОДА відроджують медичну галузь у регіонах – на інфографіці.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: