Зведення штабу ООС 17 серпня: 30 обстрілів, втрат немає

Читать на русском
Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, двоє бойовиків були поранені.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 30 раз обстріляли позиції українських військових, з них п'ять разів з забороненого озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, бойовики вели прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з озброєння БМП, пише «Слово і Діло». Крім того, терористи застосували реактивні системи залпового вогню БМ-21 Град і міномети калібром 120 та 82 мм.

Карта ООС: ситуація на сході України на 16 серпняСитуація на сході країни станом на 06:00 14 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Обстріли були зафіксовані поблизу Кримського, Новозванівки, Світлодарська, Луганського, Новгородського, Красногоровки, Мар'їнки, Новотроїцького, Гнутово, Лебединського, Павлопіля, Водяного і Широкино. З Градів і 120-мм мінометів бойовики вдарили поблизу Світлодарська, а з мінометів калібром 82 мм - в районі Кримського, Луганського та Новгородського.

Протягом поточної доби бойовики російських окупаційних військ шість разів відкривали вогонь по українських позиціях в районах населених пунктів Новолуганське, Мар'їнка, Водяне та Лебединське.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає. За даними розвідки, двоє бойовиків були поранені.

Раніше глава Генштабу ЗСУ Віктор Муженко заявив, що на Донбасі не повинно бути «сірої зони».

Також нагадаємо, що Литва виділить мільйон на підтримку Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: