У Києві біля ботсаду сталася стрілянина

Читать на русском
У Києві на вулиці Тимирязевській пізно ввечері в понеділок, 16 липня, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждали чотири особи.

У Києві на вулиці Тимирязевській пізно ввечері в понеділок, 16 липня, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждали чотири особи.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Інформатор».

Так, близько 23:50 компанія людей під'їхала на джипі, щоб зробити покупки в магазині, що розташований поруч зі входом до Ботанічного саду. Відвідувачів обурило те, що не працював термінал. Через це почався скандал із продавчинею.

«Постійні покупці заступилися за касира. Між компаніями почалася словесна перепалка, яка переросла в бійку. Пролунали кілька пострілів, після чого потенційні покупці зникли на автомобілі в невідомому напрямку», – пише ЗМІ.

У поліції зазначили, що в результаті бійки постраждали чотири особи. Побитих молодих людей доправили до лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує, а вогнепальних поранень ніхто не отримав. Пізніше знайшли автомобіль, проте в ньому нікого не було.

На місці працювали медики, патрульна поліція та слідчо-оперативна група. Подробиці події з'ясовуються.

Раніше в Одесі під час конфлікту між місцевим жителем і представниками охоронної фірми сталася стрілянина.

Нагадаємо, 10 липня в селі Софіївська Борщагівка під Києвом сталася стрілянина, в результаті якої був поранений чоловік.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: