Стрілянина в Києві: поліція оперативно затримала підозрюваних

Читать на русском
Білий мікроавтобус Mercedes, на якому з місця події зникли зловмисники, зупинили біля Гідропарку.

Поліція Києва протягом декількох годин затримала двох осіб, підозрюваних у стрілянині біля ринку.

Як передає «Слово і Діло», про це в середу, 15 серпня, повідомляє прес-служба столичної поліції.

У Києві біля ботсаду сталася стрілянинаУ Києві на вулиці Тимирязевській пізно ввечері в понеділок, 16 липня, стався конфлікт зі стріляниною. В результаті постраждали чотири особи.

«Неподалік від Гідропарку поліцейські зупинили білий мікроавтобус Mercedes, на якому з місця події зникли зловмисники. В результаті затримані двоє осіб, яких доправляють до управління поліції для встановлення обставин події», – повідомили в поліції.

Як повідомлялося, під час бійки невідомі застосували вогнепальну зброю, внаслідок чого постраждали двоє людей. Їх ушпиталили: одного з дотичним пораненням у ліве стегно, а іншого – в ногу та живіт.

Нагадаємо, 10 серпня біля автовокзалу в Києві сталася перестрілка. У конфлікті брали участь близько десяти осіб. Частину з них забрала швидка, решта – втекли.

Також у Києві на вулиці Антоновича, в районі кафе «Долма», 3 липня відбулася перестрілка. За словами очевидців, було чути шість пострілів. Чоловік неслов'янської зовнішності вистрілив в іншого кавказця в упор і залишив місце злочину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: