Адвокат Гандзюк прокоментувала передачу справи до СБУ

Читать на русском
Захист херсонської чиновниці, яку облив кислотою невідомий, вважає передачу в спецслужбу справи хорошим знаком.
Євгенія Закревська

Служба безпеки України має більше шансів розкрити напад на радника міського голови Херсона Катерину Гандзюк, ніж поліцейські.

Про це в ефірі «Громадського» заявила її адвокат Євгенія Закревська, повідомляє «Слово і Діло».

«Служба безпеки, згідно з інформацією потерпілої, що стосується центрального СБУ, не має конфлікту інтересів (з Катериною Гандзюк – ред.). Це абсолютно реальна версія потерпілої — щодо причетності поліції (до нападу – ред.). Для того, щоб перевірити версію, потрібно все таки не бути поліцією», – зазначила адвокат.

Таким чином, за її словами, слідчі СБУ мають більше шансів розкрити справу про напад на Гандзюк, ніж співробітники Національної поліції. Однак адвокат вважає, що спецслужба втратила достатньо часу для оперативного розслідування.

«...Проблема в тому, що вони (слідчі СБУ – ред) вже втратили час... вони почали розслідування пізніше, вони не отримали інформації від поліції, я не впевнена, що вони її отримують, вони швидше наздоженуть, ніж отримають інформацію», – додала Закревська.

Як стало відомо прокуратура викликала на допит в якості свідка львів'янку Ольгу Антонишин, яка стверджує, що відпочивала в одній компанії з підозрюваним у нападі на Гандзюк Миколою Новиковим.

Нагадаємо, генеральний прокурор Юрій Луценко назвав ймовірних організаторів замаху на Гандзюк.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: