У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
У понеділок, 13 серпня, російські окупаційні війська 14 раз порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець отримав поранення.

У понеділок, 13 серпня, російські окупаційні війська 14 раз порушили режим припинення вогню, один військовослужбовець отримав поранення.

За даними прес-центру ООС, бойовики п'ять разів використовували важке озброєння, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 13 серпняСитуація на сході країни станом на 06:00 13 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Окупанти відкривали прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Новозванівка, Новолуганське, Новотроїцьке, Богданівка, Гнутове і Лебединське», - йдеться в повідомленні.

Також бойовики вели вогонь по позиціях у Новотошківському з артилерійських систем калібру 122 мм, у районі Троїцького і Новозванівки з мінометів калібру 82 мм, а по позиціях біля Богданівки - з мінометів калібра 120 мм. Також на окремих напрямках терористи застосовували озброєння БМП і протитанкові ракетні комплекси.

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою, додали в прес-центрі.

Раніше ОБСЄ виявила на Донбасі нову зброю з Росії.

Також відзначимо, що в ОБСЄ підрахували жертви серед мирного населення Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: