Загострення на Донбасі: 57 обстрілів, двоє бійців поранені

Читать на русском
За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 57 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі 12 разів з важкого озброєння.

За минулу добу в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 57 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ, в тому числі 12 разів із важкого озброєння.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли велися з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП і протитанкових керованих ракет, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 11 серпняПротягом минулої доби в районі стримування і відсічі збройної агресії Росії на території Донецької та Луганської областей обстановка, в цілому, суттєвих змін не зазнала.

Активність бойовиків була зафіксована поблизу Кримського, Новотошківського, Золотого, Світлодарська, Луганського, Новолуганського, Зайцево, Південного, Майорська, Мар'їнки, Миколаївки, Опитного, Авдіївки, Новотроїцького, Новомихайлівки, Чермалика, Гнутово, Лебединського, Павлопіля, Водяного і Широкино.

З ствольної артилерії калібром 122 мм терористи вдарили поблизу Гнутово, а з мінометів калібром 120 та 82 мм - біля Кримського, Луганського, Майорська, Зайцево, Водяного, Гнутово і Лебединського. У районі населеного пункту Миколаївка зафіксована робота снайперської пари. У штабі також додали, що в результаті бойових дій двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Протягом поточної доби бойовики вісім разів відкривали вогонь у районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке, Водяне, Лебединське і Широкино. Один військовослужбовець був поранений. За даними розвідки, один бойовик був знищений, шестеро поранені.

Як раніше повідомлялося, ОБСЄ виявила на Донбасі нову зброю з Росії.

Також відзначимо, що в ОБСЄ підрахували жертви серед мирного населення Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: