Я піду у відставку в двох випадках – Холодницький

Читать на русском
Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький прокоментував можливості своєї відставки

Глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький повідомив, що готовий піти у відставку в двох випадках.

Про це він заявив в інтерв'ю НВ, передає Слово і Діло

«Я піду у відставку в двох випадках: коли закінчиться термін повноважень або, коли я прийму це рішення сам», - зазначив він.

Холодницький відмовився коментувати твіт посольства США, в якому говорилося, що «в сучасній демократії прокурори, які маніпулюють свідками і перешкоджають правосуддю, подають у відставку заради збереження репутації своєї установи і верховенства права».

«Коментувати твіти дипломатичних установ я не можу. І питання якісь обговорювати з іноземцями - питання внутрішнього українського існування – я теж не буду», - додав він.

Як очільник САП Холодницький виконує свої обіцянкиГолова Антикорупційної прокуратури Назар Холодницький може піти у відставку. Слово і Діло розбиралось, як він виконує обіцянки.

Нагадаємо, НАБУ оприлюднило фрагменти розсекречених матеріалів негласних слідчих дій відносно керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назара Холодницького. На записі зафіксовано розмови Холодницького щодо ряду кримінальних проваджень, розпочатих САП.

Додамо, Генеральний прокурор Юрій Луценко заявив, що прослуховування глави САП проводилася в рамках слідчих дій ГПУ і НАБУ і зажадав відставки Холодницького.

Однак, згідно з рішенням кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів Холодницькому призначили дисциплінарне стягнення у вигляді догани, але залишили на посаді.

Як глава САП Холодницький виконує свої обіцянки - в нашому огляді.

Як директор НАБУ Артем Ситник виконує обіцянки - за посиланням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: