Медведєв відреагував на нові санкції США

Читать на русском
Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що можливе подальше посилення американських санкцій проти Росії можна буде розцінити як оголошення економічної війни.

Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що можливе подальше посилення американських санкцій проти Росії можна буде розцінити як оголошення економічної війни.

За словами Медведєва, на цю війну треба буде реагувати економічними, політичними або іншими методами, повідомляє Інтерфакс, пише «Слово і Діло».

Черговий раунд санкцій США проти РФ. Чи вплине це на Путіна?Сенатори США готують новий пакет санкцій проти РФ і пропонують визнати Росію країною-спонсором тероризму. Які обмеження найболючіші та чи змінять вони щось, міркували експерти.

«Можу сказати одне: якщо піде щось типу заборони діяльності банків або використання тієї чи іншої валюти, то це можна буде назвати абсолютно прямо, це оголошення економічної війни... і наші американські друзі це повинні розуміти», - сказав він.

Нагадаємо, США прийняли рішення ввести проти Росії нові санкції через атаки із застосуванням нервово-паралітичного речовини «Новичок» проти колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки в Великобританії.

У заяві Вашингтон прямо звинуватив Москву в застосуванні забороненої хімічної зброї проти громадянина Британії Сергія Скрипаля та його дочки Юлії.

Нові санкції набудуть чинності 22 серпня, а в разі якщо Росія протягом трьох місяців не надасть гарантій того, що не буде надалі використовувати хімічну зброю і не погодиться на допуск інспекторів ООН, буде введений другий раунд обмежувальних заходів. Він передбачає зниження рівня дипломатичних відносин, скорочення до мінімуму взаємної торгівлі і заборона польоту в США для російських авіаліній.

Раніше США заявили про бажання «поліпшити поведінку» Росії за допомогою санкцій.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: