На Буковині водій маршрутки віз пасажирів під дією психотропів

Читать на русском
У Чернівецькій області зупинили водія маршрутного автобуса, який вийшов на міжміський рейс під дією психотропних речовин.

У Чернівецькій області зупинили водія маршрутного автобуса, який вийшов на міжміський рейс під дією психотропних речовин.

Як повідомили в обласній поліції, під час операції Перевізник патрульна поліція зупинила для профілактичної перевірки маршрутку Mercedes сполученням Чернівці-Заліщики (Тернопільська область), пише «Слово і Діло».

Смертельні ДТП: як зробити поїздку в маршрутці безпечноюЗ 21 липня розпочався контроль силами Нацполіції та транспортної інспекції всіх перевізників. Про пасажирські перевезення міркували з експертами

За кермом мікроавтобуса був 29-річний житель села Мамаївці Кіцманського району. Під час перевірки документів поліцейські помітили у чоловіка ознаки сп'яніння. Медичний огляд підтвердив, що водій перебував під дією психотропних речовин. Чоловік пояснив, що напередодні вживав лікарські препарати.

На чоловіка склали два адмінпротоколи за частиною 2 статті 121 (порушення водієм правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами) і 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного або іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Як раніше повідомлялося, в Києві зіткнулися дві маршрутки, є постраждала.

Також нагадаємо, що в поліції відзвітували про горе-водіїв маршруток.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: