У поліції відреагували на спробу вторгнення до будинку журналістки

Читать на русском
Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом вторгнення в будинок до телеведучої Вікторії Сеник людей у ​​камуфляжній формі.

Правоохоронні органи відкрили кримінальне провадження за фактом вторгнення в будинок до телеведучої Вікторії Сеник людей у ​​камуфляжній формі.

Про це повідомив речник поліції Київської області Микола Жукович, передає «Слово і Діло».

«Відкрито кримінальне провадження за статтею 162 Кримінального кодексу (порушення недоторканності житла)», - повідомив він.

За його словами, свідки і журналіст будуть опитані по справі. Також спікер уточнив, що будинок знаходиться в Васильківському районі.

Нагадаємо, що раніше журналіст Костянтин Стогній повідомив, що в Києві додому до телеведучої Вікторії Сеник намагалися вдертися люди в камуфляжній формі. Коли викликали поліцію, зловмисники встигли сховатися, але одного з нападників нібито впізнали.

«Скоєно напад на будинок, в якому проживає журналістка «Надзвичайних новин» і телеведуча Вікторія Сеник разом з батьками. Люди в камуфляжній формі перелізли через паркан і стали вибивати двері в будинку. Мама Вікторії і сусіди підняли шум, викликали поліцію. Це сполохав нападників. Прибулий наряд не зміг затримати сховалися на автомобілі зловмисників. Одного з нападників нібито впізнали. За попередніми даними - знаходиться в розшуку представник чеченської кримінального угруповання. Уточнюємо», - написав Стогній.

Як раніше повідомлялося, в Раді придумали нові обмеження для журналістів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: