Відбулася зустріч Януковича із заміненим адвокатом

Читать на русском
Державний адвокат Віктор Овсянников зустрівся з екс-президентом Віктором Януковичем на території Росії.

Безкоштовний державний адвокат Віктора Януковича Віктор Овсянников, який 1 серпня тричі залишав останнє засідання Оболонського райсуду Києва у справі про державну зраду екс-президента України, 3 серпня зустрівся зі своїм підзахисним на території Росії.

Як інформує «Слово і Діло», про це в неділю, 5 серпня, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Суд над Януковичем перенесли через неявку адвокатів. Коли кінець?Адвокати екс-президента України Віктора Януковича вкотре не прийшли на засідання суду. Більше знають експерти.

«Ми погодили з ним правову позицію, яка буде озвучена в суді 16 серпня. Підписали протокол проведення конфіденційної зустрічі. Правова позиція охороняється адвокатською таємницею, тому говорити про неї я не можу. Якщо за цей час будуть якісь зміни, може, я її заздалегідь і опублікую, якщо буде дозвіл і бажання клієнта», - розповів Овсянников агентству.

Він зазначив, що зараз його доручення на участь у процесі не анульоване, і він зобов'язаний бути присутнім 16 серпня на наступному засіданні суду, незважаючи на рішення суду призначити Януковичу нового адвоката із центру безоплатної вторинної правової допомоги.

«Про рішення суду 1 серпня мені поки відомо тільки зі ЗМІ, в суді мені про це не було оголошено», - зазначив Овсянников.

Нагадаємо, 1 серпня Оболонський суд ухвалив рішення замінити призначеного Януковичу 31 липня держадвоката Овсянникова іншим адвокатом із київського центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, і продовжити засідання у справі про держзраду екс-президента 16 серпня.

Як повідомлялося, державний адвокат Віктор Овсянников тричі 1 серпня самовільно залишав зал суду, в результаті чого дебати були зірвані.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: