Суд призначив Януковичу чергового адвоката

Читать на русском
Оболонський райсуд Києва в середу, 1 серпня, ухвалив замінити державного адвоката Віктора Овсянникова у справі про держзраду Віктора Януковича.

Оболонський райсуд Києва в середу, 1 серпня, ухвалив замінити державного адвоката Віктора Овсянникова у справі про держзраду Віктора Януковича.

Як пише «Слово і Діло», також призначено нову дату дебатів, повідомляє Укрінформ.

«Суд постановив замінити захисника Овсянникова іншим адвокатом. Доручити Регіональному центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в м. Києві невідкладно призначити адвоката для здійснення захисту Януковича і забезпечити його явку в судове засідання, яке відбудеться 16 серпня о 10:00. Забезпечити безперервну участь призначеного захисника незалежно від подальшої участі в судових засіданнях захисників, обраних обвинуваченим. З урахуванням перерви в судовому засіданні запропонувати призначеному захиснику завчасно розпочати ознайомлення з матеріалами справи», - оголосив суддя колегії Костянтин Васалатій.

У свою чергу головуючий суддя Владислав Дев'ятко зазначив, що приватним адвокатам Януковича ніхто не забороняв узяти участь у дебатах.

«Судом будуть заплановані дві дати (для дебатів - ред.), а саме 16 і 17 серпня на 10:00. На цей момент оголошується перерва до 16 серпня на 10:00», - сказав Дев'ятко.

Як повідомлялося, державний адвокат Віктор Овсянников тричі 1 серпня самовільно залишав зал суду, внаслідок чого дебати були зірвані.

Нагадаємо, попереднього державного адвоката Януковичу суд призначив лише за день до цього.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: