Автобус із дітьми перекинувся на Чернігівщині, є постраждалі

Читать на русском
У Ніжинському районі Чернігівської області в п'ятницю вранці, 3 серпня, перекинувся мікроавтобус із групою дітей, які прямували на відпочинок.

Мікроавтобус із групою дітей, які прямували на відпочинок, перекинувся в п'ятницю вранці в Ніжинському районі Чернігівської області.

Як пише «Слово і Діло», травми дістали четверо дітей і четверо дорослих, повідомляє поліція Чернігівщини.

Чому за смертельну ДТП має бути обов'язковий тюремний термін?У Генпрокуратурі пропонують запровадити тюремний термін за скоєння смертельної ДТП. Оцінили ініціативу експерти.

На сторінці поліції в Facebook зазначено, що інформація про ДТП із постраждалими надійшла близько 11:00. На місце терміново прибули правоохоронці та медики.

До Ніжинської райлікарні доправили вісім осіб - четверо дітей і четверо дорослих, троє з травмованих - у стабільно важкому стані.

Правоохоронці з'ясували, що мікроавтобус «Фольксваген» рухався з Києва до Конотопа (Сумська обл.) - транспорт перевозив дітей із батьками, які прямували на водний відпочинок.

«За попередньою інформацією, під час виконання маневру обгону жінка-водій не впоралася з керуванням, автомобіль зачепив бордюр і ліг на бік», - йдеться в повідомленні.

Інформацію стосовно події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони заподіяли тяжке тілесне ушкодження).

Раніше туристичний автобус із українцями перекинувся в Білорусі.

Нагадаємо, в Україні виявили тисячі порушень ПДР та несправний транспорт.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: