У Харкові горить інженерно-педагогічна академія – відео

Читать на русском
У Харкові в приміщенні Української інженерно-педагогічної академії масштабна пожежа. Харків'яни в соцмережах повідомляють, що стовп чорного диму видно за десять кілометрів від місця події.

У четвер, 2 серпня, в центрі Харкова в приміщенні Української інженерно-педагогічної академії сталася масштабна пожежа.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Держслужба з питань надзвичайних ситуацій Харківської області.

Пожар в центре Харькова / 02.08.2018Yehor Smoliakov

«До місця події відразу за підвищеним номером складності були відправлені підрозділи ДСНС у кількості 9 відділень на автоцистернах, 3 відділення на автодрабині, 1 відділення на аварійно-рятувальному автомобілі, а також інша спецтехніка», – розповіли в ДСНС.

Рятувальники, встановили, що горять конструкції горища, перекриття та даху двоповерхової будівлі. Площа пожежі становить близько 500 кв. м.

Харків'яни в соцмережах повідомляють, що стовп чорного диму, який піднявся в результаті пожежі, видно за десять кілометрів від місця події.

Нагадаємо, наприкінці березня в торговому центрі «Зимова вишня» в російському Кемерово сталася масштабна пожежа, в результаті якої загинули 64 людини, половина з них – діти. Під час розслідування трагедії в системі безпеки ТРЦ виявили серйозні порушення: евакуаційні виходи були заблоковані, а система оповіщення про пожежу – відключена.

Цей інцидент у Росії настільки вразив українських чиновників, що за кілька днів прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Державній службі з надзвичайних ситуацій провести перевірку громадських установ, шкіл і торгових центрів на предмет дотримання норм пожежної безпеки.

Як виявилося, в Україні на дотримання пожежної безпеки позапланово перевірили більш ніж 33 тисячі об'єктів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: