Центральне сховище Нацбанку отримало нового директора

Читать на русском
Національний банк за результатами відкритого конкурсу призначив Віталія Брика на посаду директора Центрального сховища регулятора.

Національний банк за результатами відкритого конкурсу призначив Віталія Брика на посаду директора Центрального сховища регулятора.

Про це повідомили у прес-службі НБУ, пише «Слово і Діло».

Конкурс було оголошено після призначення попереднього директора Центрального сховища Миколи Каленського до складу Ради Нацбанку у квітні 2018 року. Усього в ньому взяли участь дев’ятеро претендентів.

Віталій Брик розпочав працювати в банківській сфері з 1996 року у Здолбунівському відділенні Рівненської дирекції Акціонерного комерційного агропромислового банку Україна на посаді начальника відділу фінансової безпеки.

В системі Нацбанку він почав роботу з 1999 року. Працював на посаді провідного економіста відділу готівкового обігу та касових операцій Рівненського обласного управління Національного банку та на посаді завідувача сектором. Надалі керував вказаним відділом.

З 2005 року був призначений заступником начальника управління Національного банку у Рівненській області, а з 2015 року – начальником управління Національного банку у Рівненській області. З 2016 року – представник Національного банку у Рівненській області.

Уся професійна діяльність Віталія Брика в Національному банку безпосередньо пов’язана з організацією готівкового обігу, касових операцій та перевезенням цінностей.

Раніше НБУ пояснив причини падіння курсу гривні в липні.

Також «Слово і Діло» писало, як в НБУ пояснили, чому в липні подорожчав долар.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: