Зведення ООС: бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню

Читать на русском
Бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню, ніхто з військових не постраждав. Відзначається, що вони не застосовували важке озброєння.

Бойовики 4 рази порушили режим припинення вогню, ніхто з військових не постраждав.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 1 серпняСитуація на сході країни станом на 06:00 1 серпня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

«Окупанти відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське та Мар’їнка», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що бойовики не застосовували важке озброєння.

Однак вони знову обстріляли зі стрілецької зброї позиції ООС біля Станиці Луганської на ділянці розведення сторін.

В ООС запевнили, що військові контролюють ситуацію.

31 липня, бойовики 9 разів порушили режим тиші, у тому числі тричі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння - 3 українських військових отримали поранення.

Нагадаємо, 30 липня бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню, зокрема один раз із важкого озброєння, троє військових поранені.

Також «Слово і Діло» писало, що з 25 червня до 29 липня 2018 року в зоні проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 839 обстрілів, під час яких 13 українських військових загинули й 44 отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: