На Закарпатті розмістять гірсько-піхотну бригаду ЗСУ

Читать на русском
Полторак обговорив з Москалем можливість розташування 128-ї гірсько-піхотної бригади у Береговому та Мукачеві. Також потірбна інфраструктура для підрозділів ЗСУ та житло для військовослужбовців.

Міністр оборони Степан Полторак обговорив під час зустрічі в Ужгороді з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем можливість розташування 128-ї гірсько-піхотної бригади у Береговому та Мукачеві.

Про це повідомляє прес-служба МОУ, пише «Слово і Діло».

Петро ПорошенкоНародний депутат України
Порошенко пообіцяв, що найближчим часом до армії поставлять вогнемет РПВ-16Сказано 23 липня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

«Сьогодні у м.Ужгород відбулася робоча нарада міністра оборони України Степана Полторака та голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля. Під час спілкування була розглянута можливість розташування 128-ї гірсько-піхотної бригади у м. Берегове та м. Мукачево», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час робочої поїздки міністра також відбулася нарада, на якій обговорено перебіг будівництва об’єктів інфраструктури для підрозділів ЗСУ та житла для військовослужбовців.

Очільник Міноборони розпочав робочу поїздку до підрозділів ЗСУ, які розташовані у західних регіонах України.

Нагадаємо, Порошенко повідомив про успішне випробування нових снарядів. Глава держави зазначив, що на полігоні Чернігівської області артилеристи проводили стрільби, результат яких оцінювала комісія Міноборони.

Також стало відомо, що українська добровольча армія Яроша може стати частиною ЗСУ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: