В Італії зробили заяву щодо скасування санкцій проти Росії

Читать на русском
Скасування запроваджених у 2014 році санкцій проти Росії було б нечуваним, вважає прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте.

Прем'єр-міністр Італії Джузеппе Конте заявив, що скасування запроваджених у 2014 році санкцій проти Росії було б «нечуваним».

Як пише «Слово і Діло», під час прес-конференції з президентом США Дональдом Трампом він висловився за збереження санкцій проти РФ, повідомляє Радіо Свобода.

У Клімкіна відреагували на висловлювання віце-прем'єра ІталіїМЗС України обурене висловлюваннями міністра внутрішніх справ і віце-прем'єра Італії Маттео Сальвіні.

Деякі члени уряду Конте і сам прем'єр виступали за скасування санкцій і поліпшення відносин з Росією, але італійський лідер погодився з недавнім продовженням ще на півроку санкцій ЄС проти Москви.

«Необхідно гарантувати, що система санкцій не впливає на громадянське суспільство, на економіку малих і середніх підприємств в Росії», - сказав Конте на спільній з президентом США Дональдом Трампом прес-конференції в Білому домі.   Раніше президент США Дональд Трамп заявляв, що санкції проти Росії залишаються чинними в тому вигляді, в якому вони існують на цей момент.

Як відомо, сенатори в США почали роботу над законопроектом про додаткові санкції проти Росії для забезпечення максимального тиску на «кампанію Кремля проти демократії» в США.

Хочете обговорити цю новину? Долучайтеся до телеграм-чату CHORNA RADA.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: