З'ясувалось, коли із Єгипту вилетить затриманий літак з українськими туристами

Читать на русском
Літак з українськими туристами, які застряли у курортному місті Хургада в Єгипті, зможе вилетіти в Україну близько 11:30

Літак з українськими туристами, які застряли у курортному місті Хургада в Єгипті, зможе вилетіти в Україну близько 11:30 за київським часом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-секретаря туроператора Join Up! Резніченко Катерину, пише Слово і Діло

За її словами, сьогодні вранці з України змогли доставити в Хургаду деталь літака, яку потрібно було замінити.

«У літака було пробите колесо. Доставити колесо з України протягом кількох годин - нереальне завдання. Відповідно, його змогли доставити тільки сьогодні. Це було зроблено настільки швидко, наскільки можливо», - розповіла Резніченко.

За її словами, пасажири рейсу Хургада-Львів вже пройшли паспортний контроль .

«Люди зараз вже знаходяться в транзитній зоні. Вони пройшли паспортний контроль і вилетять в найближчі півгодини-годину. Приблизно в 11:30 вони повинні вилітати. Мені написали, що вже почалася посадка на рейс. Туристам було надано харчування, проживання, всі необхідні трансфери. В аеропорту вони не сиділи. Все було надано за правилами повітряних перевезень», - додала вона.

Раніше повідомлялось, що понад 200 українських туристів застрягли в Хургаді.

Нагадаємо, в червні - липні українські туристи через збої в роботі туроператорів не могли вилетіти з аеропортів Албанії, Грузії, Єгипту, Тунісу, Туреччини та інших курортних країн.

Тоді, міністр інфраструктури Володимир Омелян пообіцяв звернутися в Генеральну прокуратуру у зв'язку з можливим шахрайством українського туроператора «Oasis Travel».

Інтерв'ю міністра інфраструктури - читайте на порталі

Хочете обговорити цю новину? Долучайтесь до телеграм-чату CHORNA RADA.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: